Декоративни тухли

cherven-agalДекоративните тухли дават възможност за бързо декориране на жилища, офиси, магазини, ресторанти и обществени заведения. Те са лесни за обработка и монтаж, приложими са както за интериор, така и за екстериор. Ъглови елементи се предлагат само за циментовите тухли.
.
1. Гипсови декоративни тухли
Изключително близка имитация на стара тухла. Основно предимство е тяхното ниско тегло. Предлагат се в два

цвята – бял и червен. Тези два основни вида може да са със състаряващ ефект (черен, сив, керемиден, кафяв, тъмно жълт/, при което се получава голямо разнообразие от цветове. Вижте снимки, размери и цени ТУК.

Фирма Козелино предлага и няколко модела гипсови тухли на разпродажба.
Цени за кв. метър: 12 лв., 16 лв. и 18 лв., в зависимост от модела. Промоцията е валидна до изчерпване на количествата. От големите размери, които са подходящи за облицовка на камини,  се предлагат единични бройки. Вижте моделите на разпродажба  ТУК.

2. Циментови декоративни тухли
Предлагат се бели и червени, както и състарени /с черен ефект/. Поръчките за специфични цветове /черни, сиви, оранжеви и др./ се изпъляват в рамките на един месец. Вижте моделите и цените ТУК.

3. Италиански декоративни тухли
Предламе 5 цвята изключително автентични циментови тухлички, както и тухли със специално покритие, които са подходящи за кухни или бани. Поръчките се изпълняват в срок от 15 работни дни, ако не разполагаме с наличности. Разгледайте моделите ТУК.

ladrillo_loft_blanco

ПРОМОЦИЯ: Модел VT 501 (Вентек), комплект, бял - само сега 27 лв. с ДДС. Моделът позволява ръчно настройване на притока на въздух, в зависимост от нуждите на домакинството. Прецизна настройка на трите секции, на 7 стъпки.

December 8, 2017

НОВО!!! Fenster Air Plus hygro. Нов модел автоматична микровентилационна клапа. Много подходяща за последни и предпоследни етажи, както и за жилища със слаба изходна вентилация.

December 8, 2017

Ново!!! Aquvent - HY (Великобритания). Това е новата вентилационната клапа с датчик за влага и повишена шумоизолация на фирма Brookvent.

November 22, 2017

Вие питате: Няма ли да стане студено вкъщи, заради въздуха, който ще влиза през микровентилационната клапа? Отговорът в материала.

October 7, 2017

НОВО! Нови видове влагомер - термометри на немската форма TFA Dostmann GmbH & Co. KG

February 14, 2017

Клапи без фрезоване на дограмата – изключително лесен монтаж!

February 19, 2016

КОЗЕЛИНО ООД

Адрес офис:
София 1000, ул. Г.С. Раковски 91, ет.1

тел. 02/983 68 25; 02/ 983 27 02
Mtel: 0888 409 706; 0887 580 374;
email: bezvlaga@gmail.com

Пощенски адрес: София 1309 П.К. 39

www.bezvlaga.com