Бруквент

Влагорегулируема енергоефективна  вентилация
за дома и офиса

Няколко са световните лидери в областта на автоматичната влагорегулируема вентилация. Това са френските фирми Анжо ( Anjos ) и Аереко ( Aereco ), както и британската фирма Бруквент. Те прилагат един и същ принцип на действие в своите устройства ( виж датчик за влага ).  Всички те са разработили и предлагат на пазара както прозоречни вентилационни клапи, така и стенни устройства за микровентилация.  Разликата е единствено в количеството въздух, което пропускат при определен процент на относителната влажност в помещението (виж  графиките на съответните устройства ).  При тяхното сравняване се вижда, че клапите на Anjos и Brookvent са с по-добри енергоефективни показатели.

Всички продукти на Anjos, Brookvent и Aereco можете да намерите в централния офис на фирма Козелино, както и в дистрибуторската ни мрежа в страната.

С продуктите на Aereco можете да се запознаете подробно в частта Аереко на нашия сайт.

Brookvent е водеща британска фирма в областта на вентилацията.  Започва производството на вентилационни клапи за дограма още през 1984 г., като постепенно  разширява гамата от продукти, за да отговори на различните строителни наредби и стандарти в ЕС.  Голяма част от продукцията на фирмата е по поръчка на клиенти със специални изисквания.
Бруквент е водещ производител на вентилационни системи и рекуператори с ниски нива на шума и минимални енергийни разходи.

През 2012 г. само във Великобритания са монтирани 383 456 вентилационни системи, произведени от Brookvent.

През 2013 г. Brookvent получават 4 награди за иновации във вентилацията.
Продукцията на Brookvent се продава във Великобритания,  Ирландия, САЩ, Канада, Холандия, Полша, Балтийските страни, Китай и много други страни в цял свят. Фирма Козелино ООД е официален представител на Brookvent за България.

Френската индустриална компания Anjos е основана в град Лион през 1967 г. Още от създаването си проектира, произвежда и дистрибутира специфични модели вентилационни компоненти и системи. Фирмата притежава най-много иновации в областта на вентилационното оборудване.
Продуктите на Anjos гарантират на клиентите най-оптималната комбинация между качество на въздуха, енергоспестяване и комфорт.
Фирма Козелино ООД е официален представител на Anjos за България.

maisonind_anime

Влагорегулируема енергоефективна микровентилация на индивидуални къщи

maisoncoll_anime_blok

Влагорегулируема енергоефективна микровентилация на отделни апартаменти и цели жилищни сгради

1. Автоматични влагорегулируеми клапи

- Airvent BHY 4000 (на фирма Brookvent - Великобритания)

- Isola HY Plus (на фирма ANJOS - Франция)

2. Ръчни вентилационни клапи

- SM Tip Vent (Великобритания)

3. Вентилатори

- Airstream 1.1E

4. Рекуператори

КОЗЕЛИНО ООД

Адрес офис:
София 1000, ул. Г.С. Раковски 91, ет.1

тел. 02/983 68 25; 02/ 983 27 02
Mtel: 0888 409 706; 0887 580 374;
email: bezvlaga@gmail.com

Пощенски адрес: София 1309 П.К. 39

www.bezvlaga.com